Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Huysuz takdirde medarımaişetlevini adına getirememekle yan yana yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya essah ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol altına allıkınmasına yardımcı evet ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolay ve dışarıya rast açılmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları son merhale önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz dâhilin hatır pili gibidir! Bu blog kırsında kapı fiyatlarını ve sizin için en iyisini elbette seçeceğinizi tartışacağız.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Feza Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en Yangın Merdiveni Kapısı birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum kırmızııyoruz.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir cihetıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page